Salvatorii au donat pentru viață!

10 Sep 2020

Pompieri militari vâlceni din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea s-au alăturat campaniei naționale „Salvatorii donează pentru viață”, lansată de IGSU - Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și a Centrului de Transfuzie Sanguină Vâlcea pentru a dona sânge. Astfel, pompierii au venit în ajutorul celor cu probleme medicale grave, pentru care sângele este vital.

Reamintim cetățenilor că sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit, iar un donator poate salva până la patru vieți în urma acestei acțiuni responsabile.

Campania se desfășoară în intervalul 07 – 11 septembrie. Donarea de sânge trebuie să continue! Pompierii vâlceni speră ca prin gestul lor să ofere o șansă celor aflați în dificultate!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...