ISU Vâlcea angajează

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a demarat activitățile de ocupare a 6 (șase) posturi vacante de subofițeri, prin procedură de selecție, fără concurs, pe perioadă determinată, prin rechemare în activitate/încadrare directă.

Dosarele de înscriere se depun exclusiv online, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 16.09.2020, ora 16.00.

Anunțurile de concurs cu informațiile necesare au fost publicate în data de 10.09.2020 pe site-ul inspectoratului www.isuvl.ro și la avizierul unității.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...