Pericol de electrocutare din cauza unui accident rutier. ISU Vâlcea a sărit în ajutor

Angajații ISU Vâlcea au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Grădinari, sat Petculești, județul Olt.

Un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de alimentare cu energie electrică. În urma impactului, a rezultat o victimă - conducătorul auto. Paramedicii au acționat pentru acordarea de îngrijiri medicale preliminare șoferului. În același timp, au izolat zona deoarece pe carosabil erau mai multe cabluri de alimentare cu energie electrică, existând pericolul electrocutării persoanelor care s-au adunat în zonă.

În sprijin a fost solicitată și o echipă de la furnizorul de energie electrică, pentru înlăturarea pericolului electrocutării. După acordarea primului ajutor calificat, atât victima accidentului cât și celelalte persoane asistate au fost transportate la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...