VIDEO: Bucurie maximă în centrul Râmnicului după câștigarea celor două trofee! Primarul Mircia Gutău le-a mulțumit fetelor, dar și fanilor

07 Sep 2020
Handbalistele de la Vâlcea au sărbătorit victoria dansând pe celebra melodie ”Jerusalema”, apoi au petrecut cu fanii, în parcarea Sălii Polivalente. Mai apoi, petrecerea s-a mutat în centrul Râmnicului, unde alături de fani, fetele s-au bucurat de uriașa victorie. Primarul Mircia Gutău le-a mulțumit atât handbalistelor, cât și fanilor prezenți, pentru dăruirea de care au dat dovadă pe teren și în afara lui.

SCM s-a impus în fața celor de la CSM București, 22-19, asigurându-și astfel Cupa României FAN Courier, dar și Supercupa României.
"Vrem să bem șampania celor de la CSM, că am auzit că o au deja pregătită", le spunea Florentin Pera suporterilor vâlceni veniți să susțină echipa din afara Sălii Polivalente.
Formația sa a dominat prima parte a jocului, obținând un avantaj de opt goluri. "Tigroaicele" și-au revenit în a doua repriză, au micșorat diferența pâna la minus doi, însă forcingul lor nu a fost suficient.
Antrenorului handbalistelor de la SCM i s-a făcut rău și nu a mai urmărit ultimele trei minute ale jocului. Medicii i-au acordat îngrijiri pe bancă și au reușit să-l repună pe picioare, astfel că la festivitatea de premiere a fost lângă echipa sa!
Jucătoarele de la Vâlcea au sărbătorit victoria dansând pe celebra melodie ”Jerusalema”, apoi au petrecut cu fanii, în parcarea Sălii Polivalente.
Crina Pintea a fost declarată cea mai bună apărătoare, Cristina Neagu a fost golgheterul competiției, Batinovic, cel mai bun portar , iar Marta Lopes, cea mai bună jucătoare a turneului.

Pera a dedicat victoria mamei sale

”Când o echipă conduce la opt goluri, intervine relaxarea. Probabil ne-am considerat câștigători după prima repriză. Am jucat la un nivel ridicat în prima repriză, mă bucur că am găsit cele mai bune soluții de a duce jocul până la capăt în favoarea noastră. Vreau să-mi felicit fetele că au luptat împreună, nu au cedat nici o secundă, am arătat ca o familie, am avut o apărare de fier în prima repriză. Echipa noastră a demonstrat că este o forță și că nu întâmplător am încheiat pe primul loc. Am fost echipa mai bună, am condus din prima secundă până în ultima. Este o zi specială, este ziua mamei mele și cred că i-am făcut cel mai frumos cadou. Am început perfect acest sezon, cu două trofee într-un singur meci” – Florentin Pera, antrenor SCM Rm. Vâlcea.

”Vreau să-mi felicit colegele pentru dăruirea și motivația pe care au arătat-o. Mie îmi lipsea Cupa din palmares și mă bucur că acum revin la Vâlcea cu două trofee. Antrenorul nostru ne-a dat totul pe tavă, știam totul despre adversare, a pregătit meciul perfect” – Cristina Florica, handbalistă SCM Râmnicu Vâlcea.

Adi Vasile: ”Avem multe de învățat din acest meci”

”Trebuie să lucrăm la cum gestionăm situația de frustrare. Echipa din Vâlcea a făcut o repriză foarte bună, iar frustrarea și neîncrederea și-au făcut loc prea mult în capul nostru. Avem de învățat din acest meci. Sunt mulțumit de faptul că fetele au arătat caracter, pentru că ceea ce au făcut fetele mele în repriza a doua asta arată” – Adrian Vasile, antrenor CSM București.

”Vreau să felicit Vâlcea, au făcut o primă repriză foarte bună, noi avem nevoie să începem sezonul mult mai bine. Sunt mulțumită că în repriza a doua am jucat mai bine și am demonstrat că formăm o echipă puternică” – Alexandrina Barbosa, handbalistă CSM București.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...