L-AȚI VĂZUT? Bărbat căutat cu disperare de familie și Poliție

UPDATE: În seara zilei de 02 septembrie a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliției Rurală Râmnicu Vâlcea,aceștia l-au identificat pe numitul IORDACHE GHEORGHE pe raza comunei Bujoreni. Susnumitul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială:

La data de 01 septembrie a.c., orele 10.00, numitul IORDACHE GHEORGHE, din comuna Vlădești, satul Priporu, județul Vâlcea a plecat de la domiciliul său într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit.

Persoana în cauză nu este la prima plecare.La data dispariției bărbatul era îmbrăcat cu o cămașă cu mânecă lungă de culoare kaki, pantaloni sport lungi de culoare neagră și papuci din plastic.

Semnalmente: înălțime 1,65 cm, greutate 60 – 65 kg, păr alb, tuns scurt, nas drept, ochi căprui, poartă mustață.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze de urgență Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...