BEȚI LA VOLAN pe drumurile din Vâlcea

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi au oprit pentru control pe raza orașului, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din județul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea figura ca radiat, neavând montate plăcuțele cu numere de înmatriculare.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit un dosar penal.Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control pe bld. Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiu.

În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit un dosar penal.Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băbeni au oprit pentru control pe raza comunei Șirineasa un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din comună.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...