Primarul Mircia Gutău a inaugurat lucrările de modernizare de la Grădiniţa nr. 14

Primarul Mircia Gutău a inaugurat joi lucrările de modernizare de la Grădiniţa nr. 14 de pe strada Nicolae Iorga din Ostroveni, în demersul permanent al Municipalităţii de asigurare a unei baze materiale cât mai moderne pentru învăţământul preşcolar din Râmnicu Vâlcea.

Investiţia a constat într-o serie de reabilitări exterioare (turnare trotuare din beton, montare pavaj, reparaţii la jgheaburi şi burlane, montare tâmplărie din mase plastice, reparaţii exterioare cu termoizolaţie din polistiren, confecţionare şi montare de porţi şi gard metalic decorativ), amenajări la locul de joacă, montarea de aparate de aer condiţionat şi a unui interfon etc.

Edilul-şef a apreciat calitatea lucrărilor executate şi a discutat cu conducerea unităţii despre alte necesităţi ale acestei grădiniţe.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...