Scandal, bătăi și amenințări la Colonia Nuci! Doi bărbați au fost agresați

Scandal, bătăi și amenințări la Colonia Nuci! Doi bărbați au fost agresați foto arhiva
Miercuri seara, 25 august a.c., orele 21.00, în urma unui apel la 112, jandarmii alături poliţişti au acţionat în cartierul Colonie Nuci din Râmnicu Vâlcea pentru aplanarea unui conflict între 2 concubini.

Femeia a solicitat sprijinul forţelor de ordine, întrucât concubinul acesteia începuse să-i adreseze injurii şi să o ameninţe cu acte de violenţă într-un magazin din zonă.

Ajuns la faţa locului , echipajul de jandarmerie a găsit un grup de cetăţeni agitaţi, moment în care au chemat în sprijin echipajul din cadrul rezervei de intervenţie.
După ce forţele de ordine au restabilit ordinea publică, au fost identificaţi 2 bărbaţi care au agresat fizic alţi 3 bărbaţi. Jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanţă, iar cei 3 bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Menţionăm că jandarmii au fost sprijiniţi de două echipaje de poliţie, au fost întocmite documentele cu privire la situaţia de fapt şi predate acestora pentru continuarea cercetărilor, iar persoanele implicate in conflict au fost îndrumate să depună plângere organelor abilitate.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...