PPU SL, poziția 8 pe buletinul de vot pentru Consiliul Judeţean Vâlcea

27 Aug 2020
Miercuri, 26 august a.c., la orele 14.00, la sediul Biroului Electoral Județean a avut loc tragerea la sorți pentru cu privire la ordinea pe buletinul de vot a competitorilor electorali la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 pentru Consiliul Județean Vâlcea.
PPU SL, cel mai nou partid de pe scena politică vâlceană va putea fi găsit pe poziţia a opta a buletinului de vot. Ca urmare a tragerii la sorţi, Costel Cristian Popa candidatul PPU SL pentru preşedinţia Consiliului Județean Vâlcea se regăseşte pe poziţia a şasea a buletinului de vot.
Umanistul Costel Cristian Popa dorește să fie un reprezentat al Diasporei în forul decizional județean.
„Vreau să pun bazele unei construcții pe termen lung în Vâlcea, pentru vâlceni, adunând alături de mine oameni care își doresc progresul acestui județ, care se gândesc la semenii lor și care fac, nu doar vorbesc! Deja am reușit să găsesc câteva valori, care în ultimii ani au stat mai mult în umbră și care s-au săturat să lase județul pe mâna celor ce l-au condus în ultimii ani, doar în interes propriu.
Am lucrat foarte mulți ani departe de țară și de familie, încercând să le asigur copiilor mei un trai decent și un punct de pornire în viață. A fost greu, dar s-au întâmplat și multe lucruri frumoase! Mi-ar plăcea să implementez în Vâlcea modelul de corectitudine al autorităților și oamenilor de afaceri din Israel sau din Belgia și ideea că orele de muncă sunt pentru muncă, iar oamenii care se adresează instituțiilor statului au nevoie să fie sprijiniți, pentru a putea dezvolta proiecte mărețe. Pentru că pur și simplu asta e treaba autorităților!”, a declarat Costel Cristian Popa, adăugând că acestea sunt și motivele pentru care a îmbrățișat imediat campania umanistă „Stop Abuzurilor!”.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...