VÂLCEA sare de 1.000 de cazuri de infectare cu COVID-19!

26 Aug 2020
Vâlcea raporta la începutul lunii iunie doar 52 de cazuri diagnosticate cu SARS-CoV2, de la debutul pandemiei.

Până în luna iulie, Vâlcea s-a clasat pe ultimul loc în clasamentul raportărilor privind situaţia Covid-19 la nivel de ţară.
Doar că, de la începutul lunii august încoace, lucrurile s-au schimbat radical. În trei săptămâni, numărul contaminaţilor a crescut vertiginos, iar cel al deceselor raportate din cauza SARS - CoV2 aproape s-a dublat.
Miercuri, 26 august a.c., județul Vâlcea înregistrează 1038 de cazuri, înregistrându-se 41 noi de cazuri în această zi.

Până astăzi, 26 august, pe teritoriulRomâniei, au fost confirmate 81.646 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 36.286 pacienți au fost declarați vindecați și 9.911 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.256 cazurinoi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...