Brănescu Ioan Cătălin de la PPU, poziția 4 pe buletinul de vot pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea

26 Aug 2020
Miercuri, 26 august a.c., la orele 11.00, a avut loc tragerea la sorți pentru cu privire la ordinea pe buletinul de vot a competitorilor electorali la Alegerile Locale pentru Municipiul Râmnicu Vâlcea.
Sociologul Cătălin Ioan Brănescu, candidat din partea PPU SL, cel mai nou partid de pe scena politică și cu un potențial real de creștere, ocupă poziția a patra pe buletinele de vot. De asemenea, pentru Consiliu Local, lista PPU SL ocupă poziția a șaptea.
Umanistul Cătălin Ioan Brănescu a decis să intre în cursa electorală pentru Primăria Râmnicu Vâlcea din dorința de a-i conecta mai mult pe râmniceni cu primăria și să-i facă parteneri la deciziile din CL.
”Sunt Catalin Branescu, sunt unul dintre voi. Nu sunt politician, nu sunt un om politic. Sunt un tanar sociolog in varsta de 39 de ani, care resimte la fel ca si voi problemele sociale de zi cu zi.
Am decis sa intru in cursa electorala pentru Primaria Râmnicu Vâlcea. Alaturi de echipa Partidului Puterii Umaniste, ne propunem sa oferim ramnicenilor o platforma electronica prin care sa incurajam participarea cetateneasca in procesul decizional la nivelul consiliului local.
Hadeti sa construim impreuna o perspectiva democrat participativa! Oferiti-va voua o sansa. Nu ramaneti doar observatori!”, îi îndeamnă Cătălin Ioan Brănescu pe râmniceni.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...