RÂMNICU VÂLCEA: Incendiu la o casă de locuit din cauza unei țigări

În data de 26.08.2020, la ora 04.49, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în municipiul Rm. Vâlcea, str. Libertății.

Până la stingerea incendiului, au ars: elementele combustibile ale unei case bătrânești, construită din cărămidă cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 16mp; mobilierul și hainele din aceasta și o copertină de circa 8 mp. A fost salvată casa,din aceeași gospodărie, situată la aproximativ 4m față de construcția afectată.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este fumatul fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...