Bogdan Matei: "Proiectul de Lege privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice merge la promulgare

25 Aug 2020

Proiectului de Lege inițiat de către mine pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice merge la promulgare! Personalul din toate subordonatele MTS va beneficia de majorare salariala. Camera Deputaților a dat astăzi votul final cu 184 de voturi pentru.

Pentru a avea motivare în sistemul sportiv și nu numai, incluzând aici și componenta de tineret din România, trebuie să avem și o salarizare corespunzătoare muncii acestora. Pentru a obține rezultate sportive notabile la competițiile de mare anvergură precum Campionate Europene, Mondiale cât și la competiția supremă, Jocurile Olimpice. Este nevoie de stimulent financiar din partea statului pentru toate categoriile implicate și angajate în acest sistem.

Această lege este favorabilă atât personalului din cadrul ministerului, subordonatelor acestuia cât și federațiilor sportive.

Mulțumesc pe această cale colegului meu, deputatului Silviu Vexler și Sindicatului Național Sport și Tineret pentru ajutorul acordat în realizarea acestei inițiate legislative" ne transmite senatorul PSD de Vâlcea, Bogdan Matei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...