DEFINITIV! VEZI AICI numele candidaţilor pentru Primăria Râmnicu Vâlcea şi pentru CL

Termenul limită de înregistrare a depunerii candidaturilor pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, dar şi pentru Consiliu Local a expirat. De asemenea, a trecut şi termenul pentru soluţionarea contestaţiilor. Astfel că, la Râmnicu Vâlcea, avem 9 candidaţi la funcţia de primar, dintre care 2 sunt independenţi, iar 11 partide au depus liste pentru Consiliul Local.
Liste complete pentru funcţia de primar şi Consiliu Local au depus doar 4 partide. Este vorba despre PMP, USR PLUS, PNL şi PER.
Biroul Electoral de Circumscripție din Râmnicu Vâlcea va organiza miercuri, 26 august a.c. tragerea la sorți a ordinii candidaților la funcția de primar și a partidelor pe buletinele de vot, așa cum vor apărea pe buletinele de vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...