Primăria Râmnicului a pregătit un week-end cu spectacole de calitate la Arenele ”Traian”

24 Aug 2020

La sfârşitul acestei săptămâni, Primăria municipiului îi invită pe iubitorii muzicii de calitate la două spectacole găzduite – cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare la această dată – de Arenele ”Traian”.

Primul eveniment ce va avea loc în cel mai modern complex de spectacole din municipiu se va desfăşura sâmbătă, 29 august, de la ora 19.30, şi îl va avea ca protagonist pe Alexandru Andrieş. ”Greu de pensionat – Andrieş în aer liber” le propune amatorilor de folk 90 de minute de încântare, în care capul de afiş va fi însoţit pe scenă de Berti Barbera, Călin Grigoriu, Ioana Mîntulescu şi Sorin Romanescu.

Registrul muzical se păstrează şi în seara următoare, duminică, 30 august, tot de la ora 19.30, când la Arenele ”Traian” vor evolua Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu în spectacolul ”Folk de colecţie”.

Intrarea la ambele spectacole este liberă, în limita a 500 de spectatori.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...