Cosmin Olăroiu, implicat într-un mare scandal cu o firmă din Râmnicu Vâlcea

24 Aug 2020
Antrenorul Cosmin Olăroiu este implicat într-un scandal de proporții, care a pornit de la niște sume de bani, cu un partener de afaceri. Pare-se că „șeicul“ nu iartă și nici nu uită, căci s-a hotărât să își caute dreptatea la tribunal.
Cosmin Olăroiu i-a declarat „război“ unu afacerist cu care a fost partener o vreme, după ce acesta nu și-a mai respectat partea sa de înțelegere. Antrenorul a deschis, recent, un proces împotriva fostului partener, din Vâlcea, solicitând ca judecătorilor să dispună rezilierea contractului semnat cu cel din urmă.
Firma vizată de „șeicul“ Olăroiu deține o bază sportivă din județul Ilfov, dar are sediul social în Râmnicu Vâlcea, într-o locuință modestă de la marginea localității.
În încercarea de a recupera suma de 3.000 de lei, reprezentând valoarea pe care i-a achitat-o cu titlu de taxă de timbru judiciar într-un alt dosar, Cosmin Olăroi a deschis, în anul 2018, un alt proces.
Dat fiind că este vorba despre o sumă neînsemnată pentru bugetul lui Olăroiu, cel mai probabil, celebrul antrenor a deschis procesul pentru a demonstra că are dreptate și că vrea ca nimeni să și bată joc ce banii lui, câștigați prin muncă cinstită. Însă, din nefericire pentru el, magistrații nu s-au lăsat înduplecați de principiile pe care le-a invocat el, aşa că i-au respins cererea.

În 2016, Cosmin Olăroiu, alături de alte 14 persoane, a fost chemat în faţa judecătorilor, într-un dosar instrumentat de procurorii din Capitală, din cauza unor bancnote falsificate.
„Printre clienţi ne aflam eu şi antrenorul Cosmin Olăroiu. Am dat declaraţii, iar în cazul domnului Olăroiu a venit un avocat care a explicat că, în opinia lui, nu s-a comis nicio infracţiune, că bancnota depusă de Olăroiu nu e falsă. Bancnotele noastre au fost trimise în America, au fost expertizate şi de FBI, iar rezultatul a fost că bancnotele erau autentice. Situaţia nu a fost tocmai plăcută, fiindcă acuzaţiile erau grave, dar a fost bine că s-a lămurit problema“, a declarat pentru spynews.ro, unul dintre „suspecți“.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...