NEWS ALERT: George Popolan poate să candideze! A câștigat DEFINITIV SI IREVOCABIL

22 Aug 2020

Candidatul PNL la Primăria Dăești, George Popolan, intră în competiția electorală cu fruntea sus. După ce i-a fost contestată candidatura și după ce în primă instanță a pierdut, iată că s-a făcut dreptate. Magistrații Tribunalului Vâlcea au decis în data de 22 august 2020 să admită apelul lui George Popolan și să respingă contestațiile.

În aceeași situație cu Popolan de la Dăești, au fost și Nicolae Concioiu de la Gușoieni și Constantin Oprea de la Nicolae Bălcescu. Și acești doi primary au câștigat și acum au dreptul de a candida la alegerile locale din data de 27 septembrie.

Amintim că inițial Judecătoria Râmnicu Vâlcea i-a respins candidatura, după ce contracandidatul său de la PSD, Ion Dobre, l-a contestat.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...