Consiliul Județean va cumpăra echipamente de peste 12 de milioane de lei din fonduri europene pentru dotarea spitalelor din subordine în contextul „Gestionării crizei COVID-19”

În ședința extraordinară de astăzi, 21 august 2020, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a aprobat două proiecte ce vizează achiziția de aparatură medicală și echipamente specializate pentru prevenirea și limitarea infecțiilor COVID-19, în spitalele vâlcene.

"Este vorba despre două proiecte pentru gestionarea crizei sanitare COVID-19 în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea și Spitalul Mihăești, proiecte pentru care avem cereri de finanțare europeană, în valoare de 10.000.669 lei și, respectiv, de 2.719.394 lei.
Facem aceste demersuri pentru că ne dorim ca vâlcenii să aibă asistență medicală de calitate, realizată cu aparatură performantă și cu măsuri de protecție, adecvate situației generate de pandemie.

Preocuparea noastră nu se rezumă doar la situația din spitale, ci ne-am propus ca, în cel mai scurt timp, să elaborăm și documentația pentru un nou proiect, cu o valoare de aproximativ 770 mii lei, ce se adresează protecției beneficiarilor serviciilor oferite de DGASPC Vâlcea.

Proiectele pregătite de Consiliul Județean Vâlcea, în vederea finanțării din fonduri europene, au o valoare totală de 17.031.621 lei (circa 3,5 milioane euro)" a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...