VÂLCEA: Trei familii au rămas fără locuințe, în urma unor incendii

În data de 20.08.2020, la ora 17.30, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Sinești.

Până la stingerea incendiului, au ars: elemente de construcție din podul unei case și planșeul, construit din lemn, pe o suprafaţă de circa 10 mp; mobilierul aflat în holul construcției. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor electrici.

În aceeași zi, la ora 22.13, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Fârtățești.

Până la stingerea incendiului, au ars: ușa de la intrarea, construită din lemn;elemente de mobilier; un televizor și cartoanele depozitate în holul casei. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Tot în data de 20.08.2020, la ora 22.47, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Tetoiu. Până la stingerea incendiului, au ars: o casă de locuit, construită din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 100 mp; mobilierul din aceasta și circa 5t lemne de foc.

A fost necesară intervenţia echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat, întrucât proprietara, în vârstă de 74 de ani, a suferit un atac de panică și două plăgi tăiate la membru superior stâng. După acordarea primului ajutor calificat, aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurt circuit din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor electrici.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...