Atenție, șoferi! Se întâmplă în trafic pe Valea Oltului

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în data de 20 august a.c., în intervalul orar 08:00 – 18:00, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 214 – 219, pe raza localităţilor Călineşti şi Tuţuleşti, judeţul Vâlcea, se aplică pe partea carosabilă marcaj axial şi lateral. Traficul rutier se va desfăşura îngreunat pe ambele sensuri.
De asemenea, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, între kilometrii 238+600 de metri – 238+800 de metri, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, se efectuează lucrări de montare a parapetului de beton. Circulaţia rutieră se va desfăşura pe jumătate de cale, dirijată de piloţi de circulaţie, în intervalul orar 10:00 – 13:00.
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.
Amintim că traficul rutier va fi restricţionat pentru anumite categorii de mașini în perioada 17 iulie - 30 septembrie, pe DN 7 – Valea Oltului, în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea. În zonă s-a surpat o porţiune de drum, iar în prezent se fac lucrări de consolidare, astfel că autoritățile au restricționat accesul pentru mașini cu tonaj mai mare de 7,5 t.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...