BOGDAN MATEI: Încă o dovadă de “responsabilitate” marca PNL!

18 Aug 2020
”Educația este pe marginea prăpastiei, timp în care ministrul distribuie apă prin București. Tot sistemul de educație este aranjat, doamna Anisie a făcut tot ce trebuie pentru învățământul românesc și nu i-a rămas altceva de făcut, decât să plece în campanie electorală prin București.
Stimată doamnă, ce se întâmpla cu școala din toamnă? Ne spuneți și nouă!?! Poate am ratat noi măsurile pe care le-ați luat în ceea ce privește educația. Se începe online, sau nu? Se vor face clase mai mici, sau nu?
Elevii, profesorii, părinții trebuie să afle și ei cum se organizează procesul de învățământ din toamnă, au nevoie de dumneavoastră să vă faceți treaba unde ați fost pusă, nu să distribuiți apă prin Capitală intitulată “fără Psd”. Sau poate cer eu prea multe și dumneavoastră doar respectați ordinul lui #Wuhanis: PSD PSD PSD PSD PSD PSD”, susține senatorul PSD, Bogdan Matei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...