Apel către partidele de centru-dreapta

14 Aug 2020
"În acest an 2020, judeţul Vâlcea şi municipiul Râmnicu Vâlcea au şansa de a intra în linie dreaptă spre modernizare. Pentru acest lucru este nevoie de o coagulare a tuturor partidelor care reprezintă dreapta politică în judeţul nostru.
Pentru că avem obligația de a ne achita față de alegătorii dreptei, facem un apel şi invităm partidele de centru-dreapta, anume Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) la discuții şi negocieri. Acest apel este asumat de noi în calitate de reprezentanţi ai unui partid de centru-dreapta, iar acest fapt este un răspuns clar oferit în acest moment şi pentru perioada următoare cu privire la ce avem de gând să facem pentru vâlceni şi cum vom proceda.
Avem nevoie de o dreaptă modernă ca să oferim împreună, fiecare ce avem mai bun, pentru că, în prezent, suntem legitimaţi ca fiind singurele partide care reprezentăm “centru-dreapta” şi pentru care avem obligaţia de a ne reprezenta alegătorii pentru proiectul judeţului Vâlcea. Acum avem nevoie de construcţia dreptei politice.
Viitoarea construcţie trebuie să câştige alegerile, iar PSD trebuie să plece în opoziție. Identităţile noastre nu vor slăbi, ba dimpotrivă, se vor întări sub alianţa de centru-dreapta de care judeţul nostru are nevoie.
Cu aceste gânduri, noi, cei din Partidul Naţional Liberal, vă invităm să trecem la luarea acestor decizii fără ezitare, fără teamă, fără îndoială!
Lansăm invitația publică la dezbatere, pe care ne-o dorim să o avem cât mai curând la sediul PNL Vâlcea pentru ziua de duminică – 16 august 2020 - , cu USR Vâlcea, PLUS Vâlcea și PMP Vâlcea" declară președinte PNL Vâlcea, Deputat Cristian Buican.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...