DSP VÂLCEA: Doi agenți de poliție, infectați cu virusul COVID-19

Până la data de 13 august 2020, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate 714 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, 20 dintre aceste cazuri fiind diagnosticate în ultimele 24 de ore.

Între cazurile noi de infectare din județ se află și doi agenți de poliție, DSP Vâlcea dispunând identificarea contacților de familie și de la locul de muncă al acestora, precum și emiterea deciziilor de izolare/carantină care se impun în aceste cazuri.

De asemenea, de la debutul pandemiei până în prezent au fost înregistrate un număr de 22 decese.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 88 de persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 35 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale bolii, patru sunt internate în pe secția ATI și 49 au forme medii de boală.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea patru persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 212.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 8.954 de teste. Astăzi au fost înregistrate 309 teste negative și au fost transportate în vederea efectuării testelor pentru SARS-CoV-2 un număr de 186 de probe.În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 20 de decizii de izolare și 43 de decizii de carantină, în prezent, 413 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 54 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică).

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...