O echipă de la DADP le face viaţa mai uşoară şoferilor din Râmnicu Vâlcea

O echipă a Direcţiei Administrarea Domeniului Public le face viaţa mai uşoară şoferilor din municipiu: are drept sarcină principală aducerea la cotă a căminelor de canalizare de pe străzile din Râmnicu Vâlcea.

Doar în ultimele două săptămâni, din dispoziţia primarului Mircia Gutău trasată ca urmare a ma imultor solicitări făcute de cetăţeni, lucrătorii DADP au ridicat la cotă 33 de canale de pe strada Lespezi şi i-au sprijinit pe colegii de la Apavil în alte 22 de lucrări de acest fel de pe aceeaşi stradă.

De la începutul anului şi până în prezent, atât pe cele 12 străzi reabilitate în cadrul programului ”Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente ale infrastructurii rutiere”, cât şi pe alte artere rutiere sau pe aleile dintre blocuri, echipa specializată în acest tip de lucrări a ridicat la cotă peste 70 de capace de canalizare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...