DSP VÂLCEA: 27 cazuri noi de persoane infectate cu virusul COVID-19

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, de la debutul pandemiei și până astăzi, 11 august 2020, pe teritoriul județului Vâlcea, au fost confirmate 673 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), dintre acestea 200 fiind declarate vindecate, iar 18 au decedat.

Față de ultima informare de presă, au fost înregistrate 27 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 98 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 37 sunt asimptomatice, 56 au forme medii de boală și 5 pacienți sunt internați în secția ATI. În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea nouă persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

De asemenea, în urma diagnosticării cu virusul SARS-CoV- 2 a doi dintre angajații Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea au fost emise decizii de carantina/izolare pentru 33 de persoane.

Numărul de teste realizate în județ în baza definiției de caz și a protocolului medical este, până la această dată, de 8.277 de probe.În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 30 de decizii de izolare și 17 decizii de carantină, în prezent, 394 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 58 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică).

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...