Cristian Jianu intră cu șanse mari în cursa pentru Primăria Rm Vâlcea

Proaspăt înscris în partidul lui Traian Băsescu, fostul director al APAVIl, Cristian Jianu, are șanse mari în cursa electorală pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Recent, unii disperați au aruncat pe piață zvonuri precum că Jianu s-ar retrage din cursa pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Conducerea PMP Vâlcea a dezamorsat asemenea zvonuri, afirmând că Jianu se bucură de toată simpatia și susținerea tuturor membrilor PMP și că el este candidatul partidului la alegerile locale din data de 27 septembrie.
”În data de 10.08.2020,Consiliul Executiv Județean PMP al Filialei Vâlcea s-a întrunit in ședința extraordinară luând in dezbatere atitudinea denigratoare la adresa candidatului PMP pentru Primăria Rm.Vâlcea de către anumiți membrii.
Partidul Mișcarea Populară nu este împotriva liberei exprimări și nici măcar împotriva celor care aduc acuzații,însă acuzațiile trebuie întemeiate pe dovezi clare. Ceea ce i se imputa candidatului Cristian Jianu ca ar fi manipulat de actualul primar este un fals grosolan,dimpotrivă dl Jianu este un om de o seriozitate deosebita,cu o vastă competență demonstrată de-a lungul timpului iar din punct de vedere al viziunii asupra dezvoltării orașului este mult peste restul candidaților la Primăria Rm.Valcea.
In concluzie asiguram opinia publica ca dl.ing.Cristian Jianu se bucura de toată simpatia și susținerea tuturor membrilor PMP și va candida la Primaria Rm. Valcea”, susține președintele PMP Vâlcea Nicolae Pătru.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...