Primar Bărbătești: Mădălin Voicu m-a convins să nu plec din PSD

10 Aug 2020
Cuvântul lui Mădălin Voicu a cântărit greu în fața primarului localității Bărbătești, Constantin Banacu, privind decizia de a părăsi PSD și de a candida pe listele PNL la alegerile locale din data de 27 septembrie.
”M-a băgat Mădălin Voicu în ședință și până la urmă am ascultat de vocea rațiunii. Oricum ar fi fost, tot un trădător aș fi fost considerat. De asemenea, am vorbit și cu oamenii din Bărbătești, care mi-au spus că nu văd cu ochi buni mutarea la PNL. Voi candida pentru un nou mandat, tot de la PSD”, ne-a declarat primarul Banacu.

După cum se știe, la începutul lunii iulie, după ședința pe ZOOM a liberalilor valceni, care au votat în unanimitate candidatura lui Cristian Buican la președinția Consiliului Județean Vâlcea, pe surse, au transpirat informații despre trădarea unor primari PSD, care vor candida la alegerile din 27 septembrie 2020 pe listele PNL. Vorba era de 7, însă deocamdată despre 2 primari avem date certe: Constantin Banacu de la Bărbătești și Gheorghe Gângu de la Bujoreni.
Deocamdată, la PNL a trecut doar primarul de la Bujoreni, care a apărut deja pe afișe cu președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...