FOTO - VIDEO ACCIDENT GRAV în Râmnicu Vâlcea! O persoană este încarcerată

UPDATE: Pompierii ISU Vâlcea au intervenit în cazul unei coliziuni a doua autovehicule ( turism si autoutilitara). Cinci persoane au fost rănite: doua s-au deplasat cu auto particulare la spital, doua persoane refuza transportul, o persoana preluata de SAJ in stare de inconstienta.

Accident rutier între două autovehicule, în Râmnicu Vâlcea, Calea lui Traian NORD, 3 victime (2 transportate la spital și 1 victimă/șoferul încarcerat), 1 sens de circulație blocat, se circulă alternativ. Cauza probabilă neacordare de prioritate.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitati la un accident rutier - mun Rm Valcea, str Calea lui Traian. Au fost anunțate doua victime, din care una incarcerata. Intervine Descarcerarea G I Rm Valcea.

vom reveni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...