Bărbat din Vâlcea, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

La data de 02 august a.c., polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Berislăvești și Sălătrucel au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 45 de ani, din comuna Sălătrucel, sat Sălătrucel, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile de protecție prevăzute de art.23 alin.1 și 4, lit. a și b și dispuse prin ordinul de protecție.

În fapt, în perioada 01/02 august a.c., polițiștii l-au identificat de două ori pe bărbat, la locuința comună a familiei sale, din satul Seaca, acesta încălcând ordinul de protecție emis de Judecătoria Brezoi, acesta având interdicția de a nu se apropia la mai puțin de 100 de metri de locuința de domiciliu și de membrii familiei sale. De asemenea, bărbatul a încălcat și măsura controlului judiciar, dispusă împotriva sa, acesta având obligația de a nu părăsi limita teritorială a comunei Sălătrucel, sat Sălătrucel.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea dispunerii de măsuri legale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...