S-a stins din viață Marin Victor (Giovani)!

03 Aug 2020
Fostul consilier județean social-democrat Marin Victor (Giovani) s-a stins din viață la doar 51 de ani. Un cancer năpraznic la stomac l-a smuls din sânul familiei mult prea devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
”Ce trista este aceasta zi!
A plecat o parte din tineretea mea politica, a plecat un prieten!
Marin Victor ( Giovani) a plecat la ceruri atat de devreme!
Cuvintele sunt de prisos.... resimt o durere cumplita insa il rog pe Dumnezeu sa il ierte si sa ii intareasca pe cei din familie in fata acestei cumplite tragedii!
Giovani a fost un om bun!
Condoleante familiei!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!” a postat pe rețelele de socializare președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...