La Gușoeni, continuă asfaltările!

03 Aug 2020
Un obiectiv prioritar pentru dezvoltarea localității Gușoeni îl constituie și investiția în infrastructură, de aceea străzile din comună ce nu au fost încă modernizate au intrat într-un proiect de reabilitare și asfaltare. Primarul Nicolae Concioiu susține că aceste asfaltări se realizează cu bani de la bugetul local.
”Încă un proiect pe cale să fie finalizat în comuna Gușoeni. Străzile Căprioru, Lacului și Teiului din satul Măgureni, precum și drumul de acces către Biserica din același sat, se afla în plin proces de modernizare.
Regia Autonoma de Drumuri și Poduri Vâlcea a finalizat turnarea primului strat de asfalt - binder, urmând să fie așternut și stratul doi - de uzură”, susține primarul Nicolae Concioiu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...