GAZE LA DRĂGOEȘTI! Primarul Melente a demarat deja procedurile

Gheorghe Melente, de la Drăgoeşti, este unul dintre cei mai activi primari din judeţul Vâlcea. Investițiile realizate în anii în care a condus Primăria Drăgoești vorbesc de la sine. Sub conducerea primarului Melente, localitatea s-a transformat semnificativ, însă primarul spune că nu dorește să se oprească aici. Are ambiții mari și proiecte importante pe care vrea să le implementeze și în următorul mandat.
Unul dintre cele mai importante proiecte ale primarului Melente începe să devină realitate. Introducerea rețelei de gaze naturale în toată comuna este o investiție care prinde deja contur. Primarul Melente a anunțat că deja administrația publică din Drăgoești lucrează la întocmirea dosarului pentru înființarea sistemului de distribuție gaze naturale în localitate. Însă, pentru a prinde finanțare europeană în cadrul acestui proiect, este necesar să se branșeze la conductă cât mai multe familii, gospodării. În acest sens, mai multe echipe de specialiști ale primăriei Drăgoești se vor deplasa în comună pentru a obține acordul de principiu al oamenilor care doresc să aibă gaze naturale.
De asemenea, primarul Melente a mai anunțat că are încheiat deja un acord de parteneriat cu primăriile din Olanu și Galicea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...