PROFESIONAL NEW CONSULT: BEAUTY TIME! PROMOTIA VERII PENTRU IUBITORII DE BEAUTY

03 Aug 2020
Înscrie-te în luna AUGUST la cursurile de Beauty si pentru plata integrala la inscriere vei beneficia de un Goodie Bag cu produse cosmetice de până la 450 lei
(în funcție de cursul ales), produse puse la dispoziție de partenerii nostri de la http://www.topglamorous.ro
Promotia este valabila incepand cu data de 1 August si se va incheia pe data de 31 August. Avem un pachet special de REDUCERI si pentru restul cursurilor, oferindu-le tuturor ce se vor inscrie si vor achita integral, o REDUCERE de 5% dar si posibilitatea de plata in RATE. Este timpul sa investesti in tine!
Profesional New Consult. De 12 ani ÎN FAVOAREA TA - partenerul, clientul şi colaboratorul nostru, dar și în favoarea tuturor celor care aţi făcut posibilă dezvoltarea conceptului de educaţie introdus pe piaţa de formare profesională din România sub motto-ul «Performanţa înseamnă succes»!
Pentru a celebra acest eveniment, așa cum v-am obișnuit, vrem să vă răsplătim loialitatea și pasiunea pentru EDUCAȚIE, oferindu-vă un pachet de reduceri substanțiale valabile toata luna August la oferta de Cursuri pe care o puteți consulta pe www.profesionalnewconsult.ro.
Campania se adresează atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice pentru orice înscriere efectuată online pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro sau la sediile noastre în perioada 01.08.2020 și până pe 31.08.2020 la unul dintre cursurile de Beauty programate sã demareze în urmãtorul interval, dar nu mai târziu de 31.08.2020 - dată începere curs.
_________
#sunteminsiguranta pentru ca #suntemresponsabili
Ca parte a responsabilității pentru derularea în condiții de maximă siguranță sanitară a tuturor cursurilor noastre, ne asigurăm de respectarea măsurilor impuse de autorități prin dezinfecția suprafețelor cu substanțe pe bază de clor sau alcool, aerisirea sălilor de curs, igienizarea permanentă și portul obligatoriu al măștii de protecție în incinta sediului nostru.
_________

Telefon contact: 0784.333.777, 0740.250.290, 0784.045.025, 0720.420.330
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Ne găsiți în: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima - birou înscrieri şi sãli de curs.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...