DRĂGĂȘANI: Primarul Cristian Nedelcu sprijină afacerile locale

Efectele pandemiei de coronavirus asupra economiilor locale încep să se facă resimțite. La Drăgășani, primarul social-democrat, Cristian Nedelcu, consideră că deciziile ar trebui să fie luate la nivel local, mai ales în privința domeniului economic. Sprijinirea afacerilor locale este, în opinia primarului Nedelcu, cea mai importantă componentă în deblocarea situației economice din ce în ce mai incerte.

” În ultimele luni, coronavirusul a provocat perturbări în masă în comunitatea și în activitatea noastră zilnică.

Întrucât viața noastră de zi cu zi se confruntă cu mari schimbări, micile afaceri din comunitatea noastră intră, de asemenea, într-o fază de mare incertitudine.

Tensiunea economică asupra afacerilor mici este intensă deoarece acestea navighează prin problemele lanțului de aprovizionare, sănătatea angajaților, salarizarea, traficul mai scăzut al clienților și închiderile potențiale.

De aceea considerăm că este important să luăm lucrurile în propriile noastre mâini la nivel local și să păstrăm împreună părțile frumoase ale comunității noastre.

Mai mult decât oricând, trebuie să arătăm apreciere comunității noastre de afaceri și să avem în vedere următorii pași spre recuperare.

Poate părea un pas mic, dar sprijinind afacerile locale, sprijinim de fapt economia locală, de aceea este vital sa ne jucăm cu toții rolul in susținerea acestora.”, arată primarul municipiului Drăgășani, Cristian Nedelcu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...