VEZI AICI cine sunt salvatorii care au fost avansați în grad la ISU Vâlcea

În data de 03 august 2020, începând cu ora 10.00, pe platoul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea a avut loc festivitatea de avansare în gradul militar următor, la termen a unui număr de opt ofiţeri şi a 32 de subofiţeri, care, în cursul acestui an au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad și îndeplinesc celelalte condiții prevăzute de regulamentele militare.
Astfel, prin Ordinul ministrului Afacerilor Interne, domnul Ion Marcel Vela, a fost avansat la gradul de colonel, domnul locotenent – colonel dr. ing. Pascarul Dan, inspector șef al ISU Vâlcea.
De asemenea prin Ordinul inspectorului șef al ISU „General Magheru” al județului Vâlcea au fost avansați în gradul următor, alți cinci ofițeri, astfel :
- în gradul de colonel – domnul Popescu Ion Cătălin;
- în gradul de lt.col. domnul Drăgușin Robert-Gheorghe;
- în gradul de căpitan, doamna Bălășoiu Mariana;
- în gradul de locotenent, domnul Popescu Daniel, domnul Boian Cătlin, domnul Oprea Cosmin Florin, și doamna Rădulescu Elena Cristina.
În același timp, prin Ordinul inspectorului șef al ISU „General Magheru” al județului Vâlcea au fost avansați în gradul următor 25 de subofițeri :
plt.adj. Bălăcean Gheorghe;
plt adj. Câmpeanu Ion;
plt.adj. Colu Gabriel;
plt.adj.Deaconeasa Constantin;
plt.adj.Dincă Nicolae;
plt.adj. Dinicioiu Nicolae Flavius;
plt.adj. Dogaru Ion Daniel;
plt.adj. Dragomir Constantin ;
plt.adj. Dumitra Nicolae;
plt.adj. Dumitriu Spiridon Alexandru;
plt.adj. Duță Ilie;
plt.adj. Florea Cornel Mihai;
plt.adj. Frigură Dumitru Ion;
plt.adj. Losso Antonio Nicu;
plt.adj. Marinescu Dumitru;
plt.adj. Mihăilescu Gheorghe;
plt.adj. Mihalache Mihai;
plt.adj. Neagu Mircea;
plt.adj. Pătrașcu Ștefan;
plt.adj. Petrache Gheorghe;
plt.adj. Picioiu Marius Marian;
plt.adj. Ștefan Aurel Adrian;
plt.adj. Turică Marius;
plt adj. Vasilescu Dragoș
și în gradul de plutonier, domnul sg.maj Negru Calotă Lucian.
Tot cu acest prilej, au fost trecute în rezervă cu drept de pensie la limită de vârstă un ofițer în persoana domnului slt. Florescu Ion Viorel și trei subofițeri (plt adj.șef Nicolae Mihai, plt.adj.șef Dudău Cosmin și plt.adj.șef Vâlsan Cosmin), acestora fiindu-le aduse mulțumiri pentru întreaga activitate desfășurată în haină militară, pentru salvarea de vieți omenești și bunuri ale cetățenilor.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...