EXCLUSIV: George Mihăilescu, CAP DE LISTĂ PSD pentru Consiliu Local Râmnicu Vâlcea ediție tiparită

03 Aug 2020
PSD Vâlcea îşi revine în simţiri. După ce a luat controversata decizie de a nu-şi nominaliza candidat la cea mai importantă funcţie şi anume pentru primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, PSD Vâlcea va deschide lista de consilieri la municipiu cu directorul Romsilva Vâlcea, George Mihăilescu.
Om de partid, deşi acum este doar un simplu membru, Mihăilescu este unul dintre vectorii pozitivi de imagine ai social-democraţiei vâlcene.
George Mihăilescu a fost director general al Romsilva Vâlcea din anul 2012. Din anul 2018, a fost promovat, prin examen la Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, regie pe care a condus-o cu profesionalism timp de un an şi jumătate.
Jocurile politice liberale l-au trimis înapoi la Vâlcea, fiind revocat din funcţia de director general. Acum , George Mihăilescu a revenit pe postul de conducere de la Vâlcea, ocupat tot prin concurs.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...