FOTO: Aranjament floral deosebit în cinstea Zilei Imnului Naţional, la Râmnicu Vâlcea

29 Iul 2020

Cu ocazia Zilei Imnului Naţional, Pieţe Prest SA a realizat un aranjament floral tricolor deosebit în Scuarul Mircea cel Bătrân, îmbogăţind astfel imaginea centrului civic al Râmnicului.

În această perioadă, societatea ce are ca unic acţionar Consiliul Local al municipiului derulează o serie de activităţi specifice sezonului, printre care se numără plantarea şi întreţinerea de flori, arbori şi arbuşti pe domeniul public al Râmnicului - în parcuri şi scuaruri, de-a lungul arterelor de circulaţie sau în spaţiile dintre blocuri, precum şi activităţi de salubrizare stradală.

În ceea ce priveşte tăierile de regenerare ale copacilor care se fac o dată la 5 – 7 ani - criticate la începutul acestui an şi acuzate că ar duce la distrugerea arborilor - un exemplu edificator este pe strada Luceafărului din Ostroveni, unde toaletările realizate în primăvara anului trecut au dus, în prezent, la coroane bogate, formate din crengi viguroase, dar care nu pun în pericol zona din jur şi care, beneficiind de lucrări de întreţinere curente, se vor dezvolta tot mai mult şi mai armonios în anii următori.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...