Autospeciale noi la IPJ Vâlcea

Ieri, 28 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a primit în dotare 5 autospeciale noi, DACIA Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică.

Acestea sunt doar o parte dintre autospecialele ce vor intra în dotarea I.P.J. Vâlcea.

Diferența de vechile modele o face colantarea verde-albastră, care este una mai vizibilă în trafic, încercându-se totodată, o aliniere la celelalte poliții europene.

Autospeciala, în noua versiune, prezintă modificari pentru spatiul dedicat persoanelor retinute. existând acum si un grilaj care are scopul de a-i proteja pe polițiști.

Toate mașinile intrate în dotarea polițiștilor au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.
Cele 5 autospeciale noi vor contribui în mod sigur la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Astăzi, la ora 11.00, acestea vor fi repartizate structurilor de ordine publică, după cum urmează: 

- O autospecială la Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea;
- O autospecială la Poliția municipiului Drăgășani;
- O autospecială la Poliția Băile Olănești;
- O autospecială la Poliția Bălcești și
- O autospecială la Poliția Ocnele Mari.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...