VÂLCEA: Reținut după ce și-a bătut soția și copilul, deși exista un ordin de protecție

Polițiștii, din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Zătreni, au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Lăcusteni, pentru comiterea infracțiunilor de „Violență în familie” și ”Încălcarea ordinului de protecție”.

Din probatoriul administrat în cauză, rezultă faptul că, la data de 26 iulie a.c., în jurul orei 16.00, bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, lovind-o cu pumnii și picioarele. De asemenea, bărbatul și-ar fi lovit, cu cotul în nas, și fiul minor, în timp ce acesta intervenise între părinții lui.

Polițiștii l-au găsit pe bărbat la locuința comună a celor doi soți, în pofida faptului că, față de acesta, instanța de judecată a emis un ordin de protecție,  prin care i se interzicea să se apropie de membrii familiei sale. La fața locului s-a deplasat și o ambulață pentru acordarea de îngrijiri medicale, nu a fost, însă, nevoie de transportarea vreunei persoane la spital.

La data de 26 iulie a.c., polițiștii l-au condus pe bărbat la audieri, după care au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea acestuia în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunilor de ”Violență în familie” și ”Încălcarea ordinului de protecție”, sub directa supraveghere a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...