ÎNSCRIE-TE ACUM! ULTIMELE 2 LOCURI PENTRU CURSUL ACREDITAT DE OPERATOR CALCULATOR

27 Iul 2020
Pentru toţi cei care doresc sã cunoascã sau sã îşi perfecţioneze noţiunile de operare calculator, dar şi pentru cei ce doresc sã obţinã acreditarea necesarã pentru a ocupa legal o funcţie în acest domeniu, Cursul de operator introducere, prelucrare şi validare date este alegerea cea mai potrivita.
De asemenea, în cadrul cursului va veţi familiariza cu elementele de baza ale noilor tehnologii informationale si de comunicare, initierea în utilizarea calculatorului, editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentari multimedia, procesarea datelor în retele (Intranet, Internet).
 
Mai multe detalii despre cursul de Operator Introducere şi Validare Date pot fi obţinute accesând urmãtorul link: https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date/ sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate: 
- telefon contact:   0765.708.877, 0784.045.025, 0784.333.777
- sau puteţi remite un email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sau la sediul firmei din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5, birou înscrieri şi sãli de curs.
 
Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:
 Curs Arhivar
Curs Operator Maşini Comandã Numericã;
Curs Manager de Proiect
 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...