COVID-19 la Mânăstirea Cozia! Lăcaşul Domnului, ÎNCHIS pentru 14 zile

DSP Vâlcea a luat decizia de a închide Mânăstirea Cozia din Călimăneşti, după ce un călugăr a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. În acest moment, călugărul este internat la Sibiu, iar starea sa de sănătate este una bună.
Stareţul Mânăstirii Cozia, Veniamin Luca, ne-a declarat că Mânăstirea a fost închisă de vineri seara, urmând ca în următoarele 14 zile călugării să stea în izolare.
"Avem într-adevăr un călugăr care a fost confirmat pozitiv. A fost la un control de rutină la Spitalul judeţean Vâlcea, i-au făcut testul şi a ieşit pozitiv. Acum este internat la Sibiu. DSP a făcut ancheta epidemiologică şi a luat măsura izolării mânăstirii pentru 14 zile.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...