VÂLCEA: A furat un autoturism, l-a condus fără permis și a avut accident

În dimineața zilei de 17 iulie a.c., în jurul orei 06.00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 665, pe raza comunei Vaideeni, se află un autoturism avariat, în urma unui accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, pe drumul județean D.J 665, la ieșire din comuna Vaideeni, la km 67+900 m, se afla un autoturism, înmatriculat în Vâlcea, având partea față avariată, iar în apropierea acestuia se aflau mai multe persoane, printre care și proprietara autoturismului.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, autoturismul ar fi fost sustras în scop de folosință de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Vaideeni, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta ar fi condus autoturismul pe direcția Horezu – Vaideeni, accidentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, și conducerea unui autoturism fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.
Polițiștii l-au reținut și l-au introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru 24 de ore.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...