ACCIDENT GRAV ÎN VÂLCEA. Femeie acroșată de două mașini

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN67 Râmnicu Vâlcea – Horezu, la kilometrul 176, pe raza localității Bunești, județul Vâlcea, un pieton angajat în traversarea neregulamentară a drumului public a fost acroșat de către două autoturisme. Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri.

Conform Poliției Vâlcea, pietonul este o femeie, în vârstă de 51 de ani, care în aceste momente de află internată la reanimare, în stare gravă.

Cele două autovehicule se deplasau în același sens. Primul a acroșat-o cu oglinda, iar cel de-al doilea a lovit-o frontal, pe capotă și parbriz. Din primele cercetări, femeia ar fi traversat neregulamentar”, a transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...