VÂLCEA: Cum s-a încheiat aventura la volan a unui tânăr fără permis...

Polițiștii din Berbești, județul Vâlcea, au depistat pe raza comunei Mateești, un bărbat, de 30 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an și 6 luni, pentru comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere”.

La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Berbești, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Horezu, față de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Mateești, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere.

În fapt, în noaptea de 9 spre 10 septembrie 2016, în jurul orei 01.00, bărbatul a fost depistat în trafic de către polițiștii rutieri din Berbești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stadionului, din oraș și pe Drumul Județean 605 A, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice anulat din data de 10.10.2015.

Acesta a depus la Penitenciarul Mioveni, din județul Argeș, în vederea executării pedepsei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...