TUPEU! I-a spart locuința, i-a furat mașina, a condus-o fără permis și a revenit să fure din locuință

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au depistat pe raza comunei Vaideeni un bărbat, de 47 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii de 4 ani și 4 luni, pentru comiterea infracțiunilor de ”furt calicat” și ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere”.

La data de 17 iulie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Horezu, față de un bărbat, de 47 de ani, din comuna Vaideeni, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 4 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de ”furt calificat” și ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără permis deconducere”.

În fapt, instanța de judecată a reținut faptul că, în noaptea de 26 spre 27 februarie 2013, inculpatul a pătruns, fără drept și prin efracție, în locuința persoanei vătămate, din Vaideeni, de unde a sustras o geantă cu documente și un autoturism, cu care s-a deplasat, în aceeași noapte, pe raza județelor Vâlcea, Gorj, Hunedoara și Timiș, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, la data de 01/12/2013, pe timpul nopții, inculpatul a pătruns încurtea locuinței aparținând aceleiași persoane vătămate, de unde a sustras două cămăși și cartela unui dispozitiv de recepție TV.

Persoana în cauză a fost depusă la Penitenciarul Mioveni, din județul Argeș, în vederea executării pedepsei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...