RAZIE! HOȚII DE LEMNE, în vizorul poliție

20 Iul 2020
Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Brezoi, au acționat în nordul județului pentru verificarea legalității activităților derulate în domeniul silvic.

Au fost confiscați 751,34 de metri cubi de material lemnos, diverse specii și sortimente, în valoare de 154.540 de lei.
În perioada 15 – 17 iulie 2020, polițiștii vâlceni din cadrul din cadrul Serviciului Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice şi Poliției Orașului Brezoi, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea au intensificat activităţile pe linie silvică în cadrul Planului comun de acţiune ,,SCUTUL PĂDURII” pentru protejarea fondului forestier, prevenirea și combatere faptelor ilicite în domeniul silvic.
A fost verificată proveniența, modalitatea de prelucrare, depozitare şi valorificare a lemnului, precum și legalitatea transportului de material lemnos.
Pentru neregulile constatate în domeniul silvic au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 13.000 de lei și au fost confiscați 751,34 m3 de material lemnos, diverse specii și sortimente, în valoare de 154.540 de lei.
În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat un bărbat, de 48 de ani, din comuna Câineni, care conducea un autoturism pe Drumul Național 7D, aflându-se sub influența alcoolului, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o concentratie de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

De asemenea, au fost aplicate și 8 sancțiuni contravenționale la regimul circulației rutiere, fiind reținut un permis de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...