NU PIERDE INSCRIEREA – ULTIMELE LOCURI PENTRU Cursul Aplicare Gene False (fir cu fir, tehnica 2D, 3D)

20 Iul 2020
În perioada urmãtoare va demara în Rm.Valcea cursul de Gene False, curs acreditat, astfel cã dacã doriţi sã prestaţi aceastã activitate în mod legal, acum aveţi posibilitate participãrii la un curs ce vã oferã o diplomă recunoscutã naţional şi internaţional.
De ce sã alegeţi acest curs organizat de Profesional New Consult? Pentru cã doar aici veţi regãsi traineri cu experienţã, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale. În cadrul cursului vor fi abordate tehnicile de aplicare gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţã deosebitã cunoştinţelor practice, acumulate prin sesiuni aprofundate de aplicare gene realizate pe modele umane. Toate acestea vă vor ajuta sã înţelegeți corect tainele acestei meserii pentru a o putea practica ulterior cu foarte mult succes.
Învaţã sã pui în valoare frumuseţea naturalã a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D - un serviciu revoluţionar care s-a extins tot mai mult în industria Beauty! Datoritã numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre cele mai utilizate proceduri de înfrumuseţare. Doar acum vei beneficia de REDUCERI semnificative pentru plata integrală la înscriere.
Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,
INFORMATII SI INSCRIERI: 0765.708.877, 0784.045.025, 0784.333.777
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
sau la sediul firmei din Rm. Vâlcea:
str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5.
Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare sunt:
Curs MakeUp
(https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/)
Curs Stilist Unghii
(https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/)
Curs Frizer
(https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...