Jurnal de pandemie by Alina Lupu: “Mai mult decât crimă şi mai mult decât criminal”

17 Iul 2020
Figură aparte în lumea politică din Vâlcea, tânăra Alina Lupu a surprins în mod plăcut când a anunţat că în cele 3 luni de pandemie a ţinut un jurnal, pe care l-a transformat într-o carte bună, sensibilă, presărată pe ici pe colo cu umor de calitate, însă mai ales cu verb puternic.
Cum a apărut acest prim volum al autoarei “Mai mult decât crimă şi mai mult decât criminal”? Alina Lupu a vorbit cu emoţie la lansarea de carte care a avut loc joi, 16 iulie 2020, la restaurantul Cesar's că ideea de a-şi aşterne gândurile pe hârtie i-a încolţit în minte atunci când şi-a dat seama că este imperios necesar ca noi toţi să ne aducem aminte de aceste vremuri complicate pe care le trăim. Alina Lupu i-a dedicat această carte jurnalistului petre Tănăsoaica, care chiar în ziua de 16 iulie ar fi împlinit 65 de ani.
Sensibilă şi puternică în acelaşi timp, Alina Lupu a dovedit că este în stare de lucruri măreţe. A construit organizaţii politice locale, s-a implicat în câteva campanii electorale de sucees, a fost consilier judeţean al PNL, partid din care a demisionat în mandatul trecut. Acum ea construieşte alături de PSD un proiect care se adresează oamenilor: Bine faci, bine găseşti!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...