NEWS ALERT! Zilele Imnului Național nu vor mai avea loc în acest an!
Veste proastă pentru râmniceni. Primarul Mircia Gutău a anunțat în cadrul emisiunii ”Analiza Zilei” de la Antena 3 Vâlcea că în acest an Zilele Râmnicului nu vor mai avea loc din cauza pandemiei de COVID-19.

”S-ar putea să avem o surpriză mai neplăcută. Conform legii, trebuie să obținem avizul DSP Vâlcea. Vreau să respect întrutotul legea. Din păcate, cei de la DSP au respins propunerea făcută de investitorul care ar fi organizat Zilele Vâlcii.
A venit o firmă, căreia eu i-am dat acordul verbal să-și desfășoare activitatea în parcarea de la mall-ul nou. Am considerat că aceea parcare este generoasă, de asemenea sunt și utilitățile aproape, se pot crea spații separate pentru fiecare restaurant în parte.
Vom avea activități reduse, la un nivel mult mai mic față de ceilalți ani”, a precizat Mircia Gutău.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...