INCREDIBIL! Niciun angajat de la Centrul Zătreni nu are COVID-19

La Centrul de Îngrijire și Asistență Zătreni, din județul Vâlcea, focar de COVID-19 după infectarea cu teribilul virus a 74 de bolnavi neuropsihic, niciun angajat nu are coronavirus în acest moment. În data de 10 iulie, a fost testat intreg personalul de la Zătreni, 63 de persoane, iar în dimineața zilei de 15 iulie au venit rezultatelele. În mod neașteptat, toate rezultatele au iesit negative.
Directorul DSP Vâlcea, dr. Luminița Apostolescu ne-a declarat că personalul va fi testat din 2 în 2 săptămâni. ”Nu avem o explicație pentru faptul că tot personalul a ieșit negativ în urma testării. Acolo oricum este o situație atipică pentru că Centrul de la Măciuca este în reabilitare, au fost mutați bolnavi de la Măciuca la Zătreni, paturile sunt apropiate... Este într-adevăr suprinzător cum personalul nu s-a infectat, însă acolo vorbim de beneficiari in vârstă cu multiple boli”, ne-a spus dr. Luminița Apostolescu.

74 de beneficiari de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Zătreni au fost infectați cu Covid-19, 46 de cazuri de infectare fiind confirmate în ultimele zile, potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului Vâlcea.
De asemenea, a fost înregistrat şi un deces în rândul beneficiarilor de la Zătreni, fiind vorba de o persoană care a fost transportată sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea şi care a decedat duminică în secţia ATI a spitalului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...